Planet 161

 

Planet 161 – je staat in de schoenen van een poppetje genaamd Hinds, waar je als astronaut gevangen bent op een kleine planeet. Het spelletje speelt zich af als een soort puzzel platform game waarmee je de gameplay elementen terug ziet komen van een schiet game. Het spel is binnen zo'n 48 uur gemaakt, erg knap want het is een game waarbij veel plezier komt kijken!

Start het spel!

De eerste levels speel je de game en leer je de besturing van het spelletje. Je leert de verschillende wapens kennen en hoe je zo snel mogelijk een level kunt uitspelen. Verschillende gereedschappen leer je te gebruiken waarmee je obstakels kunt verplaatsen en verder kunt in het level. Het spel beschikt over een aantal levels die gericht zijn op het af maken van de tegenstander, het uitroeien van de monsters. Bij andere levels is juist het hele spel gericht op jouw tactisch vermogen waarbij je toe zal werken naar de juiste tactiek om het level te voltooien. Wanneer dit niet lukt is er altijd nog de knop `R` waarmee je het spelletje kunt herstarten en je opnieuw wagen aan het level. 

Verzamel zoveel mogelijk punten

Logischerwijs verzamel je in dit spel de meeste punten door de levels zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te spelen. Denk goed na voordat je bepaalde uitdagingen aan gaat en bedenk een passende techniek. Wees op je hoede en haal alles er uit wat er in zit. Wij wensen je veel succes met het spelen van deze schitterende game genaamd Planet 161.